Muzejska trgovina Ribnica predstavlja ribniško identiteto s fizično prodajo izdelkov domače obrti – suhe robe in lončarstva v Rokodelskem centru Ribnica. Njeno osnovno vodilo je, da kupcem zagotavlja verodostojnost in kakovost tistega, kar ponuja in da vsak prodajni artikel predstavlja drobec skupnih značilnosti okolja, ki ga kupec odnese s seboj domov.

Marca 2011 smo Muzejsko trgovino vsebinsko dopolnili z artikli, ki so povezanimi z dejavnostmi, ki se nahajajo znotraj zavoda (Muzej, Galerija, Rokodelstvo,  občasne razstave).

Spletna trgovina Rokodelskega centra omogoča dostop do izdelkov suhe robe in lončarstva kar iz vašega doma. V njej si lahko poleg tradicionalnih izdelkov suhe robe in lončarstva   izberete tudi izdelke oblikovalcev, ki se trudijo, da bi les in suha roba živela v sedanjosti in tudi prihodnosti.

Namen spletne trgovine je predstaviti in ponuditi izdelke suhorobarjev in lončarjev tudi uporabnikom  svetovnega spleta, ki bodo med pestro izbiro izdelkov v trgovini zagotovo našli uporabne izdelke zase, primerna darila za svoje najbližje in tudi za poslovne partnerje.

 

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Ribrand

2021 © Rokodelski center Ribnica. Izdelava spletnih strani: Kreativna tovarna | Piškotki

Lasinzastave Logo Mali
Logo Erasmus
Logo Las Cdr10
Logo Chance
Srrs Logo Mali